Prevenció, életmód, mozgás / Csoportos foglalkozások / Kerékpározás / Pulzuskontrollált Spinracing

Pulzuskontrollált Spinracing

 

Az egész testet átmozgató, intenzív, hatékony, csoportos, zenés kerékpáros edzésprogram. Az edzések során a pedálhajtáson kívül dinamikus karhajlításokkal a felsőtest edzése is folyamatos, mely változatossá teszi az órákat. Különös figyelmet fordítunk a zene ütemének követésére, melynek tempója az óra folyamán változó (lassú, közepes, gyors ütemű), így teszünk különbséget a kerékpáros hegy-, sík -és lejtőmenet intenzitása között. A kerékre ható fékek állításával különböző erősségű ellenállás érhető el, mellyel a terhelés intenzitása és az edzés erőssége is változtatható.

Az edzés speciálisan kifejlesztett teremkerékpárokon zajlik, szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező oktatók irányításával. A kerékpárokat minden esetben az egyéni testarányokhoz mérten állítjuk be, biztosítva minden résztvevő számára a legegészségesebb testtartást, a térdizület és a gerincoszlop maximális védelmét. Az edzésmódszert olyan vendégeknek is ajánljuk, akik térd-, illetve gerincprobléma miatt nem végezhetnek bármilyen cardio edzést. Ez a mozgásforma életkorra, edzettségi szintre tekintet nélkül végezhető, hiszen a terhelést a kerékpáron minden részt vevő saját igényei, állapota szerint állítja be, az oktató “csupán” buzdít, motivál. A kerékpározást esetenként kis kézisúlyzós gyakorlatok vagy has- és törzsizom erősítő gyakorlatok egészítik ki.
A SpinRacing tökéletes edzésmódszer azok számára, akik zsírt szeretnének égetni, állóképességet fejleszteni egy szórakoztató, zenés órán.

Kérjük a törölköző és váltócipő használatát és javasoljuk a tudatos folyadék pótlást (vízfogyasztás).

foto_ildi
Oktatók: Udvaros Ildikó Pulzuskontrollált Spinracing oktató.
 
 

Pulzuskontrollált spinracing időpontok

Hétfő: 16:00-17:00

Kedd: 19:05-20:05

Szerda: 16:00-17:00,18:00-19:00

Csütörtök: 19:05-20:05

Péntek: 16:00-17:00

Szombat: 09:00-10:00

Vasárnap: 17:45-18:45