ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK ÉS HÁZIREND

 
Kedves Vendégeink!
 

Az Oázis Apartmanház munkatársai nevében mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zavartalan legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy a jelen házirendben foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.

 

1.) Érkezés, távozás rendje (Check in, Check out)

Szobáink a megérkezés napján 14:00 órától foglalhatók el, a távozás napján a szobákat 10:00 óráig kérjük elhagyni. Szabad kapacitás függvényében lehetőség van a szobák 14:00 óra előtti elfoglalására is. Kérjük, hogy a korábbi érkezési szándékot e-mailben vagy telefonon szíveskedjenek előre jelezni, visszaigazolást küldünk a korai szobafoglalás lehetőségéről. A távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, szabad kapacitás függvényében, melyről a recepción tudnak felvilágosítást kérni. Hosszabbítási díj: 12:00-ig – díjmentes, 12:00-tól óránként 3.000 Ft. A szálláshely elhagyása esetén a mágneskártyát a szobakulccsal együtt kérjük a recepción leadni.

 
2.) Szobakulcs, mágneskártya

Az Apartmanház épületébe történő be- és kilépés a nyitvatartási időn kívül, valamint az Oázis épületen belüli közlekedés mágneskártya használatával lehetséges. A mágneskártyákat és a szobakulcsokat a regisztráláskor adjuk át vendégeink részére a bejelentőlap hiánytalan kitöltését követően.

 
3.) Látogató fogadása

A szálláshely szobáiban és közös használatú helyiségeiben csak a recepción bejelentkezett, regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat az aulában szíveskedjenek fogadni.

 
Szolgáltatásaink:
• ingyenes Wifi a létesítmény egész területén
• légkondicionáló
• LCD tv széles magyar és nemzetközi csatornaválasztékkal
• kontinentális reggeli (választható)
• hűtőszekrény
• Büfé/kávézó
• elkülönített teakonyha, teljeskörű főzési lehetőség
• egészségmegőrző szolgáltatások (térítés ellenében)
• ingyenes parkolási lehetőség fedett parkolóházban
 

5.) Étkezés lehetőség

Van kontinentális reggeli elfogyasztására az épület kávézójában. Reggeli iránti igényüket kérjük egy nappal előre jelezni szíveskedjenek.

 
6.) Egyéb fogyasztás

A szálláshely területén az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok szobaszámlára terhelhetők. A szálláshelyen kívül vásárolt, házhoz rendelt étel, ital fogyasztására az apartmanház étkezőjében és felszerelt konyhájában van lehetőség a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

 
7.) Tűzvédelem

A szálloda tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani. Az Apartmanház területén gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni tilos.

 
8.) Dohányzás

A szálláshely egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink szállodánk bejáratától 5 méterre gyújthatnak rá.

 
9.) A vendégek nyugalma

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

 
10.) A szálláshely értékei

Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a szálláshelyről kivinni tilos!

 
11.) Távozás a szobából

Kérjük Vendégeinket, hogy a szobából való távozást követően a mágneskártyákat és a szobakulcsokat a recepción szíveskedjenek leadni, fogyasztásukat rendezni.

 
12.) Hibabejelentés

Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

 
13.) Károkozás

Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálláshely az okozóval megtérítteti.

 
14.) Információ

További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a recepció ad felvilágosítást.

 
Kellemes pihenést kívánunk !