Oldal kiválasztása

Bemutatkozás

Olyan egészségturisztikai központot hoztunk létre, amelyben szálláshelyek, valamint wellness-, életmód- és különféle egészségügyi szolgáltatások vannak. Orvosok, gyógytornászok, rehabilitációs és turisztikai szakemberek, animátorok, életmód-tanácsadók együttműködésével a gyógyulni vágyó vagy az egészségmegőrzés céljából a régióba érkező pácienseket, családtagjaikat szolgáljuk ki. Részt kívánunk venni a teljes betegút megszervezésben, utazási irodák bevonásával.

Szabó István

vezérigazgató

A PROJEKT LEÍRÁSA

A Dél-alföldi Biopolsz Zrt. 2012-ben sikeresen nyújtotta be a DAOP-2.1.1/I-12-2012-0003, „OÁZIS Rehabilitációs egészségügyi szolgáltató és szolgáltatásszervező központ létrehozása” című pályázatát. Ennek keretében Szegeden a Horváth Mihály u. 5. szám alatti ingatlanban kerül kialakításra egy új rehabilitációs egészségügyi szolgáltató és szolgáltatásszervező központ. A beruházásra elnyert támogatás összege: 255.055.478 Ft. A kivitelezési munkálatok 2013. október elején kezdődtek meg. A projekt célja olyan egészségturisztikai központ létrehozása, amely önálló turisztikai szolgáltatásai – szálláshely-szolgáltatás, turisztikai programcsomagok, rekreációs-wellness szolgáltatások – mellett első számú együttműködő partner révén helyben önálló egészségügyi szolgáltatásokat kínál, valamint további egészségügyi, illetve turisztikai szolgáltató partnereivel együttműködve, közösen kialakított szolgáltatás-csomagok igénybe vételének lehetőségét biztosítja, valamint aktív egészségturisztikai szolgáltatás-szervező tevékenységet valósít meg. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

OÁZIS Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ Szegeden hiánypótló intézményként a rehabilitációs egészségügyi szolgáltató tevékenység mellett aktív egészségturisztikai szolgáltatás-szervezési tevékenységet valósít meg. Olyan egészségturisztikai központ, amely egyben kínál egyedi egészségügyi szolgáltatásokat illetve önálló turisztikai szolgáltatásokat – szálláshely, turisztikai programcsomagok, rekreációs-wellness.

A Központ alapvető célcsoportját a külföldi és belföldi gyógy-, wellness- és medical-wellness turizmusban érintettek alkotják.A Központ lehetőséget biztosít a krónikus betegségben szenvedő, illetve fájdalma enyhítésére vágyó vendégek kivizsgálására és rehabiltaciós ellátására.

Továbbá a feltöltődésre vágyó egészséges vendégek wellness-rekreációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe illetve egészségmegőrző program keretében állapotfelmérést és tanácsadást is végzünk.

Házirend

Elolvasom a házirendet most

Házirend Oázis Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ

 

1. Az Oázis Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ területe csak rendeltetésnek megfelelően használható.

2. Az Oázis Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ területén tilos:

  • a dohányzás és az alkohol fogyasztása
  • olyan tevékenység, amely jogszabályba ütközik, közerkölcsöt sért
  • drogok, tiltott doppingszerek, narkotikumok fogyasztása
  • az üzemeltető engedélye nélküli kereskedelmi tevékenység, reklám, propaganda elhelyezése.

3. Az Oázis Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ területén kizárólag megfelelő végzettségű, a létesítmény üzemeltetőjénél jegyzékbe vett és engedélyezettek jogosultak egészségfejlesztő és sportszakmai tevékenységet, oktatást, edzést tartani.

4. Az Oázis Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ egészségfejlesztő szolgáltatásai kizárólag nyitva tartási időben vehetők igénybe.

5. Az Oázis Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ nyitva tartási ideje: Hétfő – Vasárnap: 06:00 – 22:00

6. A zárási időpont előtt 15 perccel kérjük az adott szolgáltatás igénybevételét befejezni, és a zárási időpontban kérjük az Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ területét elhagyni.

7. A foglalkozásokra érvényes bérlettel rendelkező vendégeink plasztik kártyájuk felhasználói nevével és jelszavával a www.optime.hu internetes oldalon tudnak bejelentkezni. Érvényes bérlettel nem rendelkező vendégeink telefonon vagy személyesen tudnak bejelentkezni a nyitvatartási időn belül.

8. A bérletként funkcionáló plasztik kártya kauciós díja 1.000 HUF.

9. Csoportos óráinkat már 1 fő részvételével is megtartjuk. Termeink befogadóképessége korlátozott, így a meghatározott maximális létszám felett nem áll módunkban vendéget beengedni.

10. Kérjük az órákra történő pontos érkezést, az előzetes helyfoglalást legkésőbb az órakezdés előtt 5 perccel érkezők részére áll módunkban fenntartani, kivéve előre jelzett várható késve érkezés esetén fenntartjuk a regisztrációt.

11. A bejelentkezett óráról történő lemondást az órakezdés előtt 120 perccel tudjuk elfogadni a www.optime.hu weboldalon, ellenkező esetben a késve vagy le nem mondott foglalást felhasználtnak tekintjük.

12. Törölköző használata kötelező. Utcai cipővel a termekbe lépni tilos, a rehabilitációs terembe cipővel lépni tilos (a lábbeliket – cipőt vagy papucsot – a rehabilitációs terem előtt kérjük elhelyezni).

13. Vendégeinket kérjük a rend és tisztaság betartására. Kérjük a foglalkozásokon használt eszközök helyükre törtnő visszahelyezését, a spinning kerékpárok használatot követő fertőtlenítését.

14. Kérjük a sportsérülést, egészségügyi problémát az oktató irányába a foglalkozást megelőzően jelezni. A szolgáltatásokat minden vendég egészségügyi állapotának tudatában és figyelembe vétele mellett, saját felelősségére veszi igénybe.

15. Az Oázis Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ nem vállal felelősséget a személyekben vagy az anyagi értékekben keletkezett károkért, öltözőkben, termekben hagyott értéktárgyakért. A talált tárgyakat kérjük a recepción leadni.

16. Az Oázis Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ zavartalan működése érdekében az üzemeltető észrevételezési jogosultsága az Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ egész területére kiterjed. A házirendben foglaltak megszegése esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor, ha ez nem vezet eredményre akkor az üzemeltető a vendéget távozásra szólíthatja fel, illetve a tagok sorából kizárhatja. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.

17. Rendkívüli esemény bekövetkezése esetén kérjük a recepciós azonnali tájékoztatását. Késedelem nélkül értesítendő:

  • Mentők 104
  • Tűzoltók 105
  • Rendőrség 10
  • Általános segélyhívó 112