Gymstick

 

A Gymstick egy innovatív eszköz, melyet arra alkottak meg, hogy egyszerűen és hatékonyan kombinálja a kardio mozgást, az izomerő-állóképesség fejlesztését, az erő- és a mozgékonyság fejlesztését. A Gymstick ötvözi a botot a gumikötelek ellenállásával, hogy átfogó, az egész testre ható mozgást tegyen lehetővé.

Használatának előnyei:

Javítja az izomerőt, az állóképességet, az egyensúlyérzéket, az ízületi stabilitást, a koordinációt és a testtudatot. Használatával egyszerre több kondícionális képesség fejlődik. A testtudat javulásával javul a testtartás és az önbizalom is.

A Gymstick nem csak a nagy izomcsoportokat erősíti, hanem a kisebb és gyengébb izmokat is.  Időtakarékosabb lesz a mozgás azáltal, hogy egyszerre több izomcsoport dolgozik, így minden egyes Gymstick óra teljes test átmozgatása is egyben.

A gumikötél által kifejtett ellenállás gyorsan és erőlködés nélkül szabályozható a gyakorlatok végzése alatt, ezáltal a résztvevők saját képességeikhez igazíthatják a feladokat, személyre szabott fejlődést biztosítva ezzel.

A gyakorlatok átvezetése egymásba gyors és egyszerű. Könnyen lekövethetők a feladatok, nincs bonyolult koreográfia.

Bármely korosztály számára ajánlott funkcionális szemléletű, preventív mozgásforma.


Oktató:
 
 

Gymstick időpontok

Hétfő: 18:00
Csütörtök: 17:00